Crida ciutadana per formar part del Fòrum Local de l’Aigua de Tossa de Mar

Aquest divendres s’ha celebrat a Tossa de Mar una jornada de participació ciutadana del Fòrum Local de L’Aigua.

La convocatòria ha estat a les sis de la tarda a l’edifici de La Nau. L’acte ha servit per fer una crida a voluntaris i voluntàries que vulguin sumar-se en les accions promogudes per l’Aliança Mundial de l’Aigua, un programa impulsat entre les Nacions Unides per al Medi Ambient i el Centre Comú d’investigació de la Comissió Europea amb l’objectiu d’afrontar la crisi mundial de l’aigua dolça i buscar solucions globals per a millorar la qualitat de l’aigua, ja que es tracta d’un bé fonamental per la sostenibilitat ambiental, les persones, els ecosistemes i el planeta.

L’Aliança reuneix persones i organitzacions de tot el món per posar en pràctica idees sobre l’aigua. El projecte NEXGEN és finançat per la Comissió Europea i investiga solucions dins l’economia circular de l’aigua.

Amb visió local, s’ha creat el Fòrum Local de l’Aigua, l’espai de creació d’idees i debat comunitari més pròxim en el ciutadà. S’hi poden unir persones de totes les edats amb ganes de posar el seu granet de sorra.

L’Ajuntament ja fa temps que promou accions i projectes relacionats amb una bona gestió de l’aigua i per a garantir la seva màxima qualitat.

Les persones que vulguin participar en el Fòrum Local de l’Aigua de Tossa de Mar poden posar-se en contacte amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament en el telèfon 972.34.01.00 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

  Imatge