L’espectacle del 69è Rally Costa Brava a Santa Coloma de Farners

El Rally Costa Brava és el ral·li més antic d'Espanya, i una referència en en el món de l’automobilisme. Es tracta del primer ral·li del calendari, puntuable per als Campionats d'Europa d'Història i velocitat i regularitat, i per als Campionats d'Espanya i Catalunya.

La capital de la Selva ha format part de la xarxa de municipis catalans que han viscut des de ben a prop aquest mític i apassionant esdeveniment, un dels més grans d’Europa, i que en aquesta edició 2021, ha batut un nou rècord de participació, 185 vehicles d’una vintena de nacionalitats, distribuïts entre les categories Velocitat, de Regularitat i Legend.

Dissabte, el Pavelló Municipal ‘Els Saioners’ i el Polígon Mas Llorenç han acollit, respectivament, la zona de reagrupament dels equips i el parc d’assistència.

El desenvolupament de la prova a Santa Coloma s’ha allargat pràcticament tot el dia, de deu del matí a deu de la nit. L’espectacle també s’ha pogut seguir en els carrers més pròxims i d’accés a la zona de reagrupament i el parc d’assistència com el carrer Sant Salvador, Pere Costa, la carretera dels Banys, Francesc Moragues o Can Molins.

 

 

  Imatge