Solidaritat i comèdia a Riells i Viabrea amb l’obra ‘ELLES’

La comèdia més irreverent i feminista que s’ha fet mai ha desembarcat, aquest diumenge, al Casal de Poble de Riells i Viabrea amb la companyia La Melancòmica, una jove companyia de teatre barcelonina que es va fundar l’any 2016.

‘ELLES#Cosasdechicas’ és la darrera producció de La Melancòmica. L’obra ha estat premiada a la Mostra de Teatre de Barcelona i en Festival Mostra’t.

Amb un estil propi, mescla de disciplines escèniques i humor crític, les actrius treuen a escena, sense pèls a la llengua, tots aquells temes femenins dels quals ningú parla com ‘Perquè triguen tant les dones quan van al bany?’, ‘De què parlen les dones quan estan soles?’ o ‘Què passa després del “i van ser feliços i van menjar anissos”?

Una obra descarada, divertida i desinhibida, de rabiosa actualitat, que també dona peu a la reflexió.

Una funció amb caràcter benèfic perquè els tres euros de cada entrada es destinaran a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 19 de desembre. Una edició que es dedicarà a la salut mental.

L’acte s’ha emmarcat dins la programació d’activitats, tallers i espectacles que ha organitzat l’Ajuntament sota el títol ‘Dones+’, que s’allarga tot el mes de novembre al voltant del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

 

 

  Imatge