La gira de l’Orquestra Jove de la Selva s’atura a Riudellots de la Selva

Els riudellotencs i riudellotenques, aquest diumenge a la tarda, han tingut una cita amb el talent musical de la comarca a la Sala d’Actes.

El públic de Riudellots ha pogut escoltar en directe un conjunt instrumental format pel grup d’inicis de vent, piano, bateria, baix elèctric i guitarra elèctrica. Una quinzena de músics sobre l’escenari d’entre vuit i catorze anys, aproximadament.

La platea ha vibrat amb un repertori format per diversos estils i peces ben conegudes pel gran públic de totes les edats com l’alegre melodia popular ‘Oh When the Saints go Marching In’, ‘Quan tot s'enlaira’ de Txarango, la cançó ‘All Star’ del grup Smash Mouth que apareix a la primera pel·lícula de Shrek, ‘The Bare Necessities’ de la banda sonora d’El Llibre de la Selva, l’èxit ‘Billie Jean’ de Michael Jackson i una selecció de temes de l’oscaritzada ‘La La Land ‘.

L’actuació de Riudellots s’ha emmarcat dins la gira de represa de concerts que està realitzant l’Orquestra Jove de la Selva a diversos municipis selvatans.

La direcció del concert ha anat a càrrec de Pere Coma Cornellà. Anna Crusat Niubó ha estat la cap de corda.

L’Orquestra Jove de la Selva està formada per noranta músics i quatre seccions. Es va fundar amb la voluntat d’oferir una formació orquestral integral als joves estudiants, que, pel seu nivell, encara no tenen cabuda en les orquestres professionals, incentivar-los a seguir amb els seus estudis musicals superiors, i enriquir la tasca de les escoles de música i dels Ajuntaments de la comarca.

 

 

  Imatge