Nadales i solidaritat de la de la coral Veus del Cric de Riudellots

Una quinzena de cantaires de la coral Veus del Cric de Riudellots de la Selva s’han reunit, aquest diumenge al migdia, a l’Església de Sant Esteve per oferir el tradicional concert de Nadal.

Sota la direcció d’Anna Castells, la coral riudellotenca, que es va fundar a principi de l’any 2009, ha delectat en el públic amb cançons tradicionals de la cultura catalana, però també d’altres zones del món.

Un concert amb un repertori entranyable i festiu, que ha tingut un marcat accent nadalenc i solidari, perquè s’han pogut fer donatius a benefici de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Des de l’Ajuntament destaquen la gran tasca que fan les entitats del poble al llarg de l’any per mantenir el dinamisme social i cultural de la vila, i en especial, durant les Festes de Nadal.

El públic ha gaudit molt del concert, que s’ha emmarcat en un programa de set activitats que han organitzat diverses entitats del municipi i el consistori per solidaritzar-se un any més amb La Marató i celebrar les Festes amb la resta de famílies riudellotenques.

 

 

  Imatge