TV Tossa celebra els seus 30 anys d’emissió

Un dels mitjans de comunicació més veterans de la comarca de la Selva i de comarques de Girona es TV Tossa, que enguany celebra el seu 30è aniversari.

La televisió de Tossa a jugat un paper important cobrint els esdeveniments més importants de la població, l'actualitat política o els plens municipals.

El desembre del 1991 van començar amb fase de proves, però va ser el gener del 1992 quan ja va ser una programació estable. De la il·lusió de quatre persones que parlant de fer una televisió local surt aquest projecte, amb mitjans domèstics i moltes ganes van aconseguir que l'ajuntament els hi donés suport.

A la sala Trinquet de l'ajuntament de Tossa de Mar, s'ha celebrat un reconeixement per aquests 30 any de tasca incansable d'un grup de persones sense ànim de lucre que han fet possible aquesta trajectòria informativa. Amb una taula presidida per l'alcalde Ramon Gascons, i dos dels fundadors de TV Tossa, Mariano Sánchez i Vicenç Gascons, Han comentat els precaris inicis que amb molt d'esforç feien possible l'emissió i algunes anècdotes divertides d'aquests anys transcorreguts, s'ha reconegut la tasca portada a terme als diferents col·laboradors amb comentaris simpàtics de cadascun d'ells i també un reconeixement a títol pòstum a Marcelino Quatrecases un dels fundadors, Josep Mº Taverner i Ramon González.

El director de TV3 Vicenç Sanchis també ha volgut estar present amb un vídeo, on ha reconegut també la tasca desenvolupada i agraint a les televisions locals la seva feina.

Per aquest acte s'ha fet lliurament d'un detall una estrella esculpida i personalitzada i també diplomes als col·laboradors. Tot a acabat amb molta emoció desitjant fer trenta anys més i una foto de família.

 

  Imatge