Molta il·lusió entre les famílies de Riells i Viabrea per rebre els Reis d’Orient

Les famílies de Riells i Viabrea han rebut a Melcior, Gaspar i Baltasar en la nit més màgica de l’any.

Cares d’il·lusió entre petits i grans que han acompanyat a Ses Majestats durant tot el recorregut.

Davant de la situació actual de la Covid-19, l’ajuntament s’ha vist obligat a fer variacions en el recorregut de la cavalcada per tal de complir amb les mesures sanitàries recomanades de distància i mascareta.

Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions en zones concretes del nucli urbà, el consistori ha recomanat a les famílies que s’apropessin en els punts programats més pròxims a casa seva.

L’ajuntament i la comitiva reial han organitzat un recorregut amb diversos punts de trobada per a garantir que tota la ciutadania pogués veure als Reis sense concentrar-se en el nucli.

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat abans de dos quarts de sis a Alba de Liste. Després han seguit cap a Riells 1. Cap a les sis han arribat en el barri de l’Estació. Abans de quarts de set, la comitiva ha desfilat per la plaça de la Vila. Cap a les set, els Reis han passat pel parc d’Ordenació. Un xic més tard, els han pogut veure a Boscos de la Batllòria. Al voltant de dos quarts de vuit, Ses Majestats han saludat a les famílies de Júnior Park i el recorregut s’ha acabat passades dos quarts de nou a Can Plana.

Els Reis han saludat a la canalla i els seus familiars des de les seves carrosses i els patges han estat els encarregats de baixar de la carrossa per lliurar un obsequi als més petits i petites.

Les famílies els han rebut, a peu de carrer i des de balcons, amb els seus fanalets, mantenint les distàncies i amb la mascareta posada.

La comitiva reial ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats de la vila que han col·laborat en la festa.

Malgrat totes les mesures relacionades amb la pandèmia, sense cap dubte, la màgia i la il·lusió han tornat a ser les autèntiques protagonistes de la nit més esperada pels infants riellencs que s’han esforçat tot l’any per portar-se bé perquè Ses Majestats facin realitat, un any més, els seus desitjos.

 

  Imatge