Pau Figueres Group estrena el festival Sona Amer 2022

Després de les festes de Nadal, ha arrancat una nova edició de l’exitós festival ‘Sonar Amer’.

Els encarregats d’aixecar el teló, aquest diumenge a la tarda, han estat Pau Figueres Group.

Fusió de guitarra flamenca amb músiques del nostre segle, on l’espectacular guitarrista, compositor i productor, Pau Figueres, en una formació de trio, aborda la música des de diferents angles i conceptes interpretatius, fent de la guitarra un instrument transversal i movent-se en infinitat de gèneres musicals, estils i projectes.

Pau Figueres ha pujat a l’escenari del Teatre El Casal acompanyat d’Ismael Alcina en el baix elèctric i Arnau Figueres en la percussió.

Pau Figueres, actualment també forma part de la banda de l’artista espanyol, Alejandro Sanz, guanyador de múltiples premis Grammy i Grammy Latino, amb qui està de gira recorrent el món.

Un cicle de concerts d’Idea Associació Cultural i l’Ajuntament d’Amer, amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Catalunya, la Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Selva.

El ‘Sona Amer’ se celebra des de l’any 2017 i està completament consolidat a l’agenda cultural de la comarca.

Enguany presenta una cartellera de vuit concerts que es repartiran fins a l’abril, omplint la vila selvatana de música de la millor qualitat i una gran varietat de propostes nacionals i internacionals.

L’Ajuntament també es mostra molt satisfet de la bona acollida que té el festival any rere any.

Les entrades i abonaments es poden comprar a través d’internet, en el web idea.entradium.com o a les oficines de l’Ajuntament d’Amer.

La pròxima cita serà el diumenge, 16 de gener, a les sis de la tarda, amb Bambú Ensemble, agrupació cambrística integrada per vuit joves instrumentistes de corda.

 

  Imatge