Comèdia i misteri en l’obra de teatre ‘Enigmàtic’

El Teatre Catalunya de Sant Hilari Sacalm ha acollit la representació de l’obra Enigmàtic, dels actors del grup de teatre de Sant Hilari Jordi Ferragut i Jaume Fàbregas. Es tracta d’una comèdia policíaca que parodia les obres de misteri.

L’argument es centra en dos ingredients que no falten mai en una obra de suspens: Un assassinat en estranyes circumstàncies, i dos personatges que sospiten l’un de l’altre, el detectiu i el majordom. Els dos actors damunt l’escenari t’atrapen en una trama sorprenent, sovint absurda i molt irònica, i sobretot, divertida.

 

Jaume Fàbregas i Jordi Ferragut són dos actors amb una gran experiència en el món teatral. Han actuat, dirigit i dinamitzat grups de teatre amateur com el de Sant Hilari i el d’Arbúcies. Van començar a actuar tots dos junts amb l’obra ‘Terapèutic’ amb la que han fet gira arreu del país. Premiats en concursos i amb bones crítiques d’aquest treball van decidir repetir l’experiència en l’obra ‘Enigmàtic’.

 

Enigmàtic és un gag en forma d’obra teatral d’intriga on el veritable misteri és no saber de què es riu. L’obra ha girat per diversos municipis amb molt d’èxit. Aquest cap de setmana la representació també ha passat pel Festival de teatre Amateur de Maçanet de la Selva, on els actors han assumit un gran repte representant en una mateixa tarda les dues peces teatrals que fan en conjunt: Terapèutic i Enigmàtic.

 

La representació d’aquest diumenge s’emmarca dins del cicle ‘Pel maig teatre a raig’ organitzat per la Regidoria de cultura, on els tres diumenges de maig s’ofereix una obra diferent al Teatre Catalunya. Per la propera sessió prevista per al 15 de maig, la companyia Alba Nova oferirà l’obra ‘I no en va quedar cap’. Les entrades es poden comprar, presencialment, a la Casa de la Cultura i a l’Oficina de Turisme o través del web santilari.cat/entrades.

 

 

  Imatge