300 persones a la Festa d’Homenatge a la Vellesa de Riells i Viabrea

Unes 300 persones han participat, aquest diumenge, en els actes de la 25a Festa d’Homenatge a la Vellesa que organitza l’Ajuntament.

La celebració ha començat al migdia amb una missa a l’ermita de Sant Llop i tot seguit els i les assistents s’han desplaçat fins al Poliesportiu Municipal per gaudir del multitudinari dinar.

 

L’àpat l’ha servit el restaurant Bamassa de Sant Celoni, l’establiment que acostuma a preparar els plats de la festa d’homenatge als avis i àvies de Riells i Viabrea.

 

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut El Bruc han ajudat a muntar les taules i han col·laborat en les tasques d’organització de la celebració. Aquest grup de nois i noies participen en el Servei Comunitari, que forma part de la  programació curricular del centre educatiu. Una acció educativa dirigida a l’alumnat de secundària obligatòria que permet en els i les participants experimentar i protagonitzar accions de compromís social.

 

Tractant-se d’una edició tan especial, tampoc han faltat les espelmes i un gran pastís d’aniversari per celebrar el primer quart de segle de la festivitat, on tampoc ha faltat un emotiu record vers les persones que ens han deixat durant la pandèmia.

 

L’Ajuntament també ha lliurat un record commemoratiu en els i les assistents a la festa. Un merescut homenatge i una mostra més de respecte i admiració cap a totes les persones grans de Riells i Viabrea.

 

 

  Imatge