Riells i Viabrea habilita nous camins per comunicar més la població

El municipi de Riells i Viabrea no disposa de un nucli urbà, sinó que aglutina 54 quilòmetres de carrers en diferents urbanitzacions. És per aquest motiu que des del consistori s’ha impulsat la rehabilitació i obertura de nous camins i passeres que milloraran la comunicació entre les diferents àrees que conformen el terme municipal.

A més a més, també es crearà una nova infraestructura de vials saludables per vianants i bicicletes, des de l’estació de trens fins a Can Salvà petit, i Boscos de la Batlloria, on al final de l’avinguda Ferrocarril enllaçarà amb l’entrada a Junior Park i Can Plana.  

 

Una nova infraestructura, per anar a peu o amb bicicleta, amb la que, per una banda, s’evitaran accidents dotant de més seguretat els vials, separant-los més de la carretera, i protegint així als usuaris. D’altra banda, aquests camins seran tractats amb un material absorbent, per facilitar l’absorció de l’aigua de la pluja, garantint més netedat a la via, creant així un canal de comunicació entre nuclis, segur i sostenible.

 

A la GI-552 a l’entrada de Boscos de la Batlloria s'instal·larà un semàfor que travessarà la carretera que va fins a Breda per facilitar el seu encreuament. En un altre trajecte hi ha prevista la construcció d’un pont elevat per creuar un rec que quan hi ha llevantades baixa molt ple, concretament al final de l’Avinguda del Ferrocarril, on enllaçarà amb l’entrada a Junior Park i Can Plana

 

Junior Park, Can Plana, l’Avinguda del Ferrocarril així com altres punts de la població quedaran connectats d’aquesta manera per vies segures, sostenibles i saludables.

 

 

  Imatge