El Campionat d’Espanya RC Crawler 1/10 i 1/24 a Santa Coloma de Farners

L’esplanada de Farners i la Plaça Farners, han estat l’escenari, aquest cap de setmana, de la segona prova del Campionat d’Espanya de cotxes teledirigits RC Crawler, escala 1/10 i escala 1/24.

La primera prova es va disputar a Andalusia a mitjans Març.

 

Els cotxes RC Crawler són molt semblants en els vehicles 4x4 tot terreny de la vida real i estan dissenyats per escalar superfícies difícils i irregulars. Els RC Crawler no estan pensats per agafar grans velocitats.

 

El Campionat d’Espanya l’organitzen entre l’Associació Espanyola de Cotxes a Radiocontrol, Rock Cat RC i Muflones Rock Trial i ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Blackbruc. La Faràndula Colomenca ha estat l’encarregada de gestionar el servei de bar.

El campionat s’ha dividit en una prova especial nocturna escala 1/24 el dissabte al vespre a la Plaça Farners amb la participació d’onze pilots. Ha estat la primera vegada que es disputa una prova nocturna. Els bars i restaurants de la plaça també han col·laborat en l’esdeveniment, que ha comportat talls de carrers a la zona des de mitja tarda.

 

El diumenge, l’acció s’ha desplaçat a l’àmbit de l’ermita i Castell de Farners on s’ha disputat la segona prova puntuable del Campionat d’Espanya escala 1/10 amb la participació de 30 pilots, la majoria catalans però també de les Illes Balears, Madrid, Andalusia, Llevant i Castella i Lleó.

 

La ciutat farnesenca que ja havia organitzat proves del Campionat de Catalunya en els últims anys, ara té la mirada en el Campionat del Món.

 

El regidor també ha agraït la feina de la Brigada Municipal amb col·laboració amb la regidoria de Serveis.

Un cap de setmana per veure a Santa Coloma de Farners els millors pilots de RC Crawler, demostrant la seva destresa al voltant i superant tota mena d’obstacles amb els seus cotxes a control remot 4x4 i obrint-se camí per aconseguir el títol estatal.

 

 

  Imatge