El pop rock de ‘Sotrac’ inunda la plaça del Firal

La plaça del Firal de Santa Coloma de Farners ha acollit una nova nit del cicle estiuenc ‘Dimecres a la fresca’. En aquesta ocasió ha estat el grup de pop rock en català Sotrac qui ha fet ballar i moure’s a tots els assistents.

El grup gironí ha presentat un repertori basat en el seu últim àlbum ‘On neixen els Instints’ que va veure la llum al 2021. Amb més de 20 concerts a les espatlles i en aquest segon anys de gira el grup es consolida amb un directe potent i cuidat fins a l’últim detall per tal d’atrapar als espectadors des del primer moment.

 

El disc, en el qual van treballar dos anys, està marcat pels sons de guitarres contundents i lletres que criden l’atenció de l’oient. Des de la sortida del seu primer àlbum ‘Sota el Roure’ l’any 2017 el grup gironí ha demostrat que el seu és un projecte que va més enllà, una suma de diferents punts de vista que comparteixen la filosofia i la voluntat d’esdevenir element de canvi davant d’una realitat que els incomoda.

 

Una de les principals voluntats d’aquest cicle musical d’estiu és potenciar l’escena local i dinamitzar també el teixit econòmic del municipi. El proper concert serà dimecres vinent a les 10 de la nit i anirà a càrrec del grup de jazz ‘Swing Engine’. Les actuacions, que es duran a terme cada dimecres, s’allargaran fins el 17 d’agost.

 

 

  Imatge