Riells repeteix un any més la pedalada popular

Amb l’objectiu de fomentar l’esport i la salut a totes les edats, l’Ajuntament de Riells i Viabrea ha celebrat, un any més, la Pedalada Popular, dins la campanya municipal Jo+Esport.

Enguany s’havien inscrit 75 persones a l’activitat, però finalment han pres part de la pedalada 62 dels inscrits. Amb sortida al Pavelló Municipal i arribada a la plaça de la Vila, el recorregut era apte per totes les edats. El circuit ha estat urbà.

 

L’activitat, de caràcter familiar, ha començat a les vuit del vespre i com a novetat d’aquest any, els ciclistes han passat pels nous carrils bici que s’han instal•lat a Riells. La intensa calor ha fet que el traçat s’hagués de reduir. L’ús de casc ha estat obligatori. També hi ha hagut avituallament.

 

La inscripció, que era gratuïta i s’havia de fer amb antel·lació, també ha inclòs el lliurament d’un entrepà, una beguda i una samarreta a tots els participants al final del recorregut per a recuperar-se de l’esforç físic. Un cop acabada la pedalada s’ha fet el sorteig de dues bicicletes de muntanya, una júnior i l’altra sènior.

 

 

  Imatge