Gran èxit de la primera edició de l’Isard Fest de Sant Hilari Sacalm

La capital de les Guilleries, Sant Hilari Sacalm, ha estat l’escenari, aquest dissabte a la tarda i nit, del festival més animal, l’Isard Fest.

Amb un equip principal d’una dotzena de joves de Sant Hilari al capdavant de l’organització amb ganes de recuperar l’essència de Sant Hilari, i l’aposta decidida de l’Ajuntament per aquesta nova iniciativa, l'Isard Fest ha presentat una programació de deu hores continuades d’activitats per a totes les edats.

 

Isard Fest és un festival amb unes característiques úniques que el desmarquen de la resta de festivals d’estiu i que ha nascut del desig de crear un espai artístic en un entorn gairebé idíl·lic. Tota l’activitat s’ha desenvolupat al Passeig de la Bòbila.

Un projecte innovador per donar suport al talent emergent català, amb música en directa feta per joves artistes de proximitat, i per revalorar i redescobrir el ric paisatge natural de les Guilleries i Sant Hilari Sacalm, l’epicentre de l’esdeveniment.

 

La idea de fer el festival va sorgir del projecte de final de grau d’en Martí Puigderrajols, que estudia una diplomatura d’Especialització en Música Avançada i So.

 

L’accés al festival s’ha dividit en dues modalitats: una entrada infantil de vuit euros i una entrada general de vint euros.

La música ha estat un dels puntals de la programació que ha inclòs les actuacions de Ludwig Band, Sexenni, Tramma, Grabu i Ginestà. En total, vuit formacions punteres del panorama musical km 0.

 

Els més joves i adults han disposat de zones pensades per a cada perfil de públic. A tall d’exemple, els nens i nenes s’han pogut endinsar en el món de la producció musical creant les composicions amb recursos digitals dissenyats per ells i han pogut pintar-se i pentinar-se per estar més divertits i alegres.

 

Un restaurant, dues barres, un espai de paradetes i una pista de ball davant l’escenari han completat l’oferta d’espais temàtics del festival, que ha comptat amb el patrocini i la col·laboració de diverses empreses de la zona i institucions.

10 hores plenes de música i natura, en el festival més animal: l’Isard Fest de Sant Hilari Sacalm.

 

 

  Imatge