Espectacular concert d’Elena Gadel i Carles Montfort a Arbúcies

La seva participació en grans èxits de la televisió, el teatre i la música, han consagrat a Elena Gadel com una de les artistes més completes i estimades pel gran públic.

Atreta per la música des de ben petita, Gadel va saltar a la fama com a concursant de la primera edició d’Operación Triunfo.

 

L’any 2007 va debutar a les sobretaules de TV3 a la sèrie ‘Com si fos ahir’, ha triomfat a diverses obres musicals com ‘Mar i Cel’, ‘El Màgic d’Oz’, ‘Cabaret’ o ‘Grease’. També té una extensa trajectòria discogràfica a l’esquena.

 

Aquest diumenge al vespre, Elena Gadel ha captivat amb el seu talent al públic del cicle musical ‘Notes d’Aigua’ d’Arbúcies.

Ha inundat l’escenari de Can Cassó de la seva veu única i una extraordinària sensibilitat, en una posada en escena íntima i inigualable, al costat d’un músic polifacètic com és Carles Montfort, que l’ha acompanyat en el violí i la guitarra.

 

La compositora i actriu catalana ha presentat un recull de cançons catalanes que l’han marcat i inspirat al llarg de la seva carrera.

 

El cicle musical ‘Notes d’Aigua’ s’allargarà fins al 7 d’agost. Quatre propostes ben diferents per gaudir de diumenges d’estiu amb la companyia del talent local i de país a espais emblemàtics d’Arbúcies.

 

  Imatge