Jazz i swing en una nova nit dels ‘Dimecres a la fresca’

Una nit més la plaça del Firal de Santa Coloma de Farners ha acollit una actuació del cicle estiuenc ‘Dimecres a la fresca’. Els encarregats de fer ballar i moure’s als assistents en aquesta tercera nit de concerts han estat el grup de jazz Swing Engine.

Swing Engine és un grup de jazz que treballa amb diverses formacions. D’una banda, la formació d’escenari, amb un repertori de swing inspirat en clàssics com Duke Ellington, Louis Amstrong, Ella Fitzgerald o Stuff Smith; i d’altra banda, la formació de passa-carrers, el sextet Dixieland que imita les formacions de New Orleans dels anys 20.

 

Swing Engine va néixer amb la voluntat de fer música per a ballar i per a escoltar, posant èmfasi en la interacció amb el públic i en el so i el llenguatge del swing. Amb les seves cançons han fet vibrar i ballar tots els assistents que han omplert la plaça del firal.

 

Una de les principals voluntats d’aquest cicle musical d’estiu és potenciar l’escena local i dinamitzar també el teixit econòmic del municipi. El proper concert serà dimecres vinent a les 10 de la nit i anirà a càrrec de Coi els Montgrons, un grup de versions de cançons populars de cançons tradicionals catalanes i temes de taverna. Les actuacions, que es duran a terme cada dimecres, s’allargaran fins el 17 d’agost.

 

 

  Imatge