Poesia local i temes propis en el concert de Rubèn Masnou & Cia

El cantautor de Sant Hilari Sacalm, Rubèn Masnou, aquest dijous a la nit, ha tornat a actuar a les Nits a la Fresca de Sant Hilari.

Rubèn Masnou, a les veus i la guitarra, no ha estat sol. En el passat havia pujat a l’escenari hilarienc en solitari o en format de duet. I en aquesta ocasió, igual que l’estiu passat, l’han acompanyat David Ruiz en el baix i veus i Anna Valls en el violí.

 

El trio ha amenitzat la vetllada en els Jardins de Can Rovira amb una recopilació de cançons del disc ‘Poemes’ de l’any 2006 i lletres pròpies.

Nascut a Barcelona, però establert a Sant Hilari des de fa molts anys, Masnou, que compagina la feina d’enginyer tècnic agrícola amb la seva passió per la música des de molt jove, vol que les seves lletres encenguin consciències i siguin un mirall de la quotidianitat.

 

A casa, i quan gira per altres sales de concerts del país, Rubèn Masnou interpreta les composicions que fa ell mateix i també homenatja als poetes i poetesses locals Lluís Serrano, Teresa Ayats o Nando Sánchez. Lletres que va extreure i musicalitzar d’un llibre que es va publicar fa uns anys amb composicions de poetes, poetesses i persones aficionades a la poesia de Sant Hilari.

 

Un acústic d’una hora i quart on la formació ha tocat una quinzena de peces i Rubèn Masnou, a més, ha recuperat algunes peces d’altres etapes seves en el món de la música al costat d’altres formacions, principalment, del seu pas pel grup Ja hi som pel tros, i puntualment, del grup Catau.

 

La programació de Nits a la Fresca 2022 continuarà a l’agost amb Olga & Marina el 4 d’agost, Johnny Big Stone & The Blues Workers l’11 d’agost i, finalment, Marta Frigola, abaixant el teló d’aquesta edició, el 18 d’agost.

Sempre a les 10 del vespre, amb entrada gratuïta, en els Jardins de Can Rovira, a la capital de les Guilleries.

 

 

  Imatge