La Cia. Impàs presenta a Santa Coloma ANDARE

Dins el cicle Paraules Nocturnes, aquest divendres, la Cia. Impàs ha presentat ANDARE, una tragicomèdia basada en fets reals, a l'abast de tothom.

Un muntatge de dansa i teatre de carrer, dirigit per Elena Masó i Neus Masó, d’una durada d’entre 30 i 40 minuts, que convida a conèixer les vivències de la Imra, una noia que s'ha vist obligada a abandonar casa seva amb una única maleta plena de records i les experiències viscudes, lluitades amb la gent que estima.

 

Perduda en una terra desconeguda, la protagonista plora, riu, crida i es fa respectar i estimar.

Amb un profund esperit de crítica vers els bombardejos, la manipulació i l’expulsió dels territoris per interessos aliens a les persones que hi conviuen, ANDARE és un viatge emocionalment intens on el públic viu en primera persona com és viure en una societat on acatar ordres és essencial per sobreviure. Respirar amb la inquietud de no saber si aquella bomba que ressona va directa a tu o no és el dia a dia.

 

Des de l'humor i la nostàlgia, la companyia gironina pretén sensibilitzar i prendre consciència del que viuen algunes persones d'aquest mateix món que compartim.

 

La performance ha començat a les deu del vespre al carrer Pare Lluís Rodés i s’ha emmarcat dins la programació de la dissetena edició del cicle estiuenc ‘Paraules Nocturnes’ que organitzen entre Òmnium Selva Interior i l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Càtedra de Poesia Contemporània Joan Vinyoli.

 

Vetllades nocturnes de teatre, poesia, música, teatre i dansa per divertir-se, compartir, denunciar, sacsejar consciències, emocionar i sentir-se viu, a Santa Coloma de Farners.

 

 

  Imatge