Versions i temes de taverna omplen la plaça del Firal

La plaça del Firal de Santa Coloma de Farners ha acollit una nova nit del cicle estiuenc ‘Dimecres a la fresca’. En aquesta ocasió l’escenari l’ha omplert el grup de versions Coi Els Montgrons.

Aquesta banda, formada per set components, amb una base d’instruments acústics i una secció de vents a la catalana amb la gralla, tenora i saxo baix es dedica a versionar cançons populars i tradicionals catalanes i temes de taverna.

 

Entre el seu repertori trobem peces com Rondes del vi, Collsacabra, A collir per pebrots, Lola la Tavernera, El monstre de Banyoles, La gallineta i d’altres. Una selecció de cançons amb ritme de taverna, rumba, i havaneres, tot versionant una llista de cançons tradicionals que han fet passar-ho d’allò més bé a tots els assistents. 

 

Una de les principals voluntats d’aquest cicle musical d’estiu és potenciar l’escena local i dinamitzar també el teixit econòmic del municipi. El proper concert serà dimecres vinent a les 10 de la nit i anirà a càrrec de The Soul of Sound, un dúo format per Jesús Torrent a la guitarra i la veu de Mia Báez

 

 

  Imatge